“Martin Misunderstood”… Jeg bliver nødt til at slå et slag for denne lille 12 år gamle perle af Karin Slaughter.

Historien er fuld af sort humor, med masser af spænding og samtidig en klassisk “whodunnit”. Og helt basalt er hovedtemaet at man skal tage ansvar for sit eget liv, ellers kan man lige så godt være usynlig… Læserne følger Martins liv på godt og ondt… mest ondt! Han lever en nærmest usynlig og ligegyldig tilværelse, hvor tingene aldrig falder ud til hans fordel. Hans mor er mildt sagt en alternativ udgave af en forælder, og da Martin pludselig bliver anklaget for mordet på en kollega, går det helt over gevind.
Samtidig bliver Martin vild med den kvindelige politi-efterforsker på sagen… Men hvordan sikrer man sig hendes opmærksomhed, når man er anklaget for mord…??? Martin misunderstood i den grad…

Den er desværre, så vidt jeg kan se, ikke udkommet på dansk, men den er letlæselig og kun på 147 sider, så hvis man bare er en lille smule inde i det engelske sprog, så skynd dig at få fingre i den. Det vil du ikke fortryde!

Oprindeligt postet på Instragram d. 27.5.2020.