Den her er en helt igennem fantastisk læseoplevelse!

Juli måneds læseudfordring fra @lindhardtogringhof lød på at læse en bog, man havde fået anbefalet.

Godt nok lå bogen allerede på min reol og ventede på at blive læst, men ikke desto mindre blev bogen anbefalet af forfatteren selv på dennes instagram-profil for et par dage siden. Og jeg har på fornemmelsen, at alle der følger @maren_uthaug har en fascination af alt Uthaugsk… Det har jeg i hvert fald selv! Så selvfølgelig skulle den da læses!

I Hvor der er fugle er omdrejningspunkt fyret i Uthaug og de mennesker, som bor i fyret og deres forbindelser til byen. Maren Uthaug formår at få fortalt historien om, hvor galt det kan gå, når man i stedet for at følge sit hjerte vælger at handle praktisk – især når man alligevel ikke kan glemme det, der er i hjertet.

Ulykkelige skæbner og ret så uheldige romantiske forbindelser gennemsyrer hele romanen, og man sidder tilbage med en forundring og en vis lettelse over, at ingen opdager, hvad der forgår med de andre…

Og her gik jeg og troede, at 1920’ernes og 1930’ernes mennesker var dydsmønstre 🙈😇
Der blev jeg så klogere! 😂

Den får så absolut en stor anbefaling med herfra… En vild historie, som overrasker til sidste side.

Oprindeligt postet på Instagram d. 9.7.2020.