What! – Har Anne Linnet skrevet en krimi??? Det var vist nogenlunde sådan, jeg tænkte, da jeg stod og gennemgik det lokale biblioteks nye tiltag med 14 dages lån på de populære og efterspurgte bøger og pludselig stod med Fucked i hånden. Fuld af nysgerrighed lånte jeg den med hjem!

I Fucked møder vi Nynne Quist, som er politiefterforsker i København. Sammen med hendes team skal hun opklare et brutalt mord på en ung kvinde, men inden de ser sig om, står de med en lang stribe af mord, som alle sammen er forbundet. Mordene trækker tråde ind i musik-verdenen, og man er ikke i tvivl om, at det er her, forfatterens ekspertise ligger, da detaljerne omkring musikerne og musikken langt overstiger detaljerne omkring politiet og selve efterforskningen, som til tider virker lidt mangelfulde. Men alt i alt gør det ikke så meget.

Jeg synes ikke, at historien fungerer som en krimi… Jeg manglede simpelthen at mærke nakkehårene rejse sig og mærke gåsehuden. Til det er den desværre ikke uhyggelig/spændende nok.
Men jeg synes faktisk, at historien fungerer ganske godt som noget andet (nu skal jeg nok lade være med at “spoile” hvad det er, jeg tænker på – for så får jeg afsløret hele plottet).

Alt i alt følte jeg mig godt underholdt af historien, og som en hurtiglæst roman, som ikke tager sig selv alt for alvorligt, så fungerede den fint for mig.

Oprindeligt postet på Instagram d. 11.7.2020.