Okay, jeg indrømmer blank, at jeg er kommet alt for sent til Rebekka Holms bekendtskab. 🙈🤷‍♀️
Men jeg blev lidt fanget af omtalen af den nyeste roman i rækken (Vildskud), der handlede om hævn, og hvor Julie Hastrup fortalte, at hun havde fået inspirationen fra en personlig oplevelse omhandlende sønnen. Jeg blev herefter enig med mig selv om, at jeg nok blev nødt til at kigge lidt nærmere på Rebekka Holm og hendes oplevelser.

En Torn i Øjet er første del af serien om Rebekka Holm, som er efterforsker for Rigspolitiets Rejsehold. Hun er en god og vellidt efterforsker, men personligt kæmper hun med nogle fortids-dæmoner, som bliver rusket til live, da hun bliver sendt på opgave i hendes barndomsby. Her skal hun forsøge at opklare mordet på en 22-årig ung kvinde, som er fundet brutalt myrdet på en cykelsti i byen. Undervejs i efterforskningen forsvinder et 2-årigt barn i den lokale Bilka, og samtidig bliver en gammel uopklaret mordsag ved med at spøge. Der er nok at tage fat på for Rebekka og den lokale kriminalbetjent, Michael Bertelsen.

Det er en hurtigt læst krimi – jeg læste den praktisk talt i et stræk. Den er spændende, humoristisk og intens – alt sammen på en og samme tid. Jeg følte mig godt underholdt. Jeg er bestemt ikke færdig med Rebekka Holm endnu… og prøver at lade være med at stresse over, at jeg er seks-syv bøger bagud.

Oprindeligt postet på Instagram d. 25.7.2020.