Uhhh – den er god!

Karen M. McManus har længe stået øverst på listen over mine yndlingsforfattere i YA-genren, og dér bliver hun med det nyeste skud på stammen, som tager begrebet “familiehemmeligheder” til nye højder.

Alt det vi ikke vidste er historien om Story-familien, som for år tilbage blev splittet af hemmeligheder og bedrag. Dengang slog Mildred Story hånden af sine børn, og derfor måtte de fire Story-søskende forlade Gull Cove Island, hvor deres forældre ejede og drev et stort ferieresort. De fire søskende slår sig hver især ned rundt omkring i USA. Derfor kender de tre fætre og kusiner, Milly, Aubrey and Jonah, stort set ikke hinanden, og de har aldrig mødt eller talt med deres rige bedstemor. Derfor er det også et stort chok, da de tre unge mennesker pludselig modtager en invitation til at komme til Gull Cove Island og arbejde på bedstemoderens ferieresort i deres sommerferie.

Hverken Milly, Aubrey and Jonah er specielt interesseret i at bruge deres sommerferie på at arbejde, men deres forældre ser det som en sidste chance for at komme tilbage i varmen hos den stenrige Story-matriark, så de tre unge mennesker bliver sendt afsted!

Men da de ankommer til Gull Cove Island, det bliver hurtigt tydeligt, at tiden absolut ikke har læget alle sår. Og jo mere Milly, Aubrey and Jonah dykker ned i fortiden og støder på den ene mere chokerende opdagelse efter den anden, desto mere skyldige ser deres egne forældre ud. Men de mangler stadig at finde ud af, hvad der drev bedstemoderen til at slå hånden af deres forældre… Hvad er den store familiehemmelighed? Hvad er det, de ikke ved…?

Alt det vi ikke vidste er en utrolig spændende YA thriller, skrevet i den typiske McManus-stil med skiftende fortællere og synsvinkler, som gør, at man som læser føler sig dybt involveret i Milly, Aubrey and Jonahs oplevelser på øen. Det er næsten som om, at man selv er tilstede på Gull Cove Island.
En helt igennem genial læseoplevelse!

————————————
Fakta om bogen:
Titel: Alt det vi ikke vidste
Forfatter: Karen M. McManus
År: 2020
Forlag: CarlsenPuls
Sider: 349